До уваги молодіжних підприємств

Для підтримки бізнесу в Україні, в т.ч. молодіжного розвитку розвитку соціальних підприємств українським підприємцям відкрито доступ до участі у грантових програмах:

ІНФОРМАЦІЯ про ринок праці та надання послуг Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості у січні - квітні 2022 року

Впродовж січня - квітня 2022 року послугами Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості користувалися 1698 безробітних, що на 1083 безробітних менше ніж у січні - квітні 2021 року. Серед загальної чисельності безробітних –71,8% (1219) складали жінки, 22,6 % (384) - молодь до 35 років, 59,8% (1016) – мешканці сільської місцевості. Мали статус безробітного 160 осіб з числа вивільнених громадян (звільнені у зв’язку зі скороченням, реорганізацією, ліквідацією підприємств, установ, організацій).

Запрошуємо отримати професію - "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних".

Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ сейчас в Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних – професія, яка залишається затребувана на ринку праці. Потреба в обліку доходів і витрат, а також у регулюванні грошових потоків постійно зростає і зумовлює високу популярність цієї професії.

?Запрошуємо отримати професію - "Адміністратор". ????Адміністратор - це саме та людина, яка відповідає за комунікацію і координацію дій персоналу сфери послуг для досягнення максимально позитивного ефекту. ????Початок навчання - 03 травня 2022 року

Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ сейчас в Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ.