До уваги суб’єктів малого підприємництва!  ЗА ПРОГРАМОЮ ДОСТУПНИХ КРЕДИТІВ 5-7-9% БІЗНЕСУ ВЖЕ ВИДАНО КРЕДИТІВ НА 59,5 МЛРД.ГРН.

До уваги суб’єктів малого підприємництва! ЗА ПРОГРАМОЮ ДОСТУПНИХ КРЕДИТІВ 5-7-9% БІЗНЕСУ ВЖЕ ВИДАНО КРЕДИТІВ НА 59,5 МЛРД.ГРН.

Від старту програми “Доступні кредити 5-7-9%” банки-учасники видали 22 549 кредитів на загальну суму 59,5 млрд. грн.                                                    З них 20,9 млрд. грн. – рефінансування попередньо отриманих позик, 7,1 млрд. грн. підприємці отримали на капітальні інвестиції та 31,5 млрд. грн. – в якості антикризових кредитів на поповнення оборотних коштів під 0%. 

ІНФОРМАЦІЯ  про ринок праці та надання послуг Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості у січні-серпні 2021 року

ІНФОРМАЦІЯ про ринок праці та надання послуг Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості у січні-серпні 2021 року

Впродовж січня – серпня 2021 року послугами Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості користувалися 3204 безробітних, що на 393 безробітних більше ніж у січні-серпні 2020 року. Серед загальної чисельності безробітних – 66,2% (2121) складали жінки,  26,3 % (843) - молодь до 35 років, 59,8% (1916) – мешканці сільської місцевості. Мали статус безробітного 288 осіб з числа вивільнених громадян (звільнені у зв,язку зі скороченням, реорганізацією, ліквідацією підприємств, установ, організацій). 

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості інформує

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості інформує

  триває другий місяць інспекційної кампанії Держпраці та ДПС щодо перевірок підприємств на предмет виявлення                         не задекларованих трудових відносин.   Чому незадекларована праця – це погано? Погоджуєтеся працювати без трудового договору? Не розраховуйте на гідні умови праці та виконання усних домовленостей. Вас можуть необґрунтовано оштрафувати, звільнити без повідомлення, не заплатити лікарняні чи компенсацію в разі нещасного випадку.

День молоді

День молоді

Людина ніколи не знає де і що на неї чекає. Іноді це приємні сюрпризи життя, іноді – не дуже. Іспити долі загартовують нас і роблять міцнішими. Та найголовніше в житті - не опускати голову, адже в такому разі ми не зможемо побачити «вихід із темряви», або наступну можливість наблизитися до своєї цілі. Служба зайнятості прикладає чимало зусиль для того, щоб полегшити одне з найголовніших питань – успішне працевлаштування.