УВАГА

В умовах розвитку сучасної медицини працівники медичної галузі потребують постійного підвищення кваліфікації, інформаційної та комп’ютерної обізнаності, вивчення нових технологій в напрямках діагностування, 3-D моделювання операцій та ін.

УВАГА!

Пропонуємо вам орієнтовний графік набору навчальних груп у червні 2022 року

Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ сейчас в Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ.

З 23.05.2022 по 25.05.2022 року в стінах Одеського ЦПТО відбулось засідання Комісії з підтвердження результатів неформального професійного навчання за професією "Кухар".

До уваги осіб, що шукають роботу?

Наш телеграм-канал з вакансіями відкриває рубрику: «Вакансії Білгород-Дністровщини». Інформація на телеграм-каналі оновлюється щоденно, описуються вимоги до кандидатів та умови роботи. Все що потрібно зробити – підписатись і бути в курсі.

/

19 травня 2022 року на базі Білгород -Дністровського міськрайонного центру зайнятості було проведено онлайн -захід "Обирай майбутнє - живи і працюй в Україні!

Захід направлено на ознайомлення школярів 9-11 класів Затоківського ЗЗСО з сучасними підходами професійного самовизначення та побудови професійного майбутнього. Оскільки зараз, як ніколи, важливо підтримати молодь та допомогти у виборі професії. Дякуємо за співпрацю адміністрації Затоківського ЗЗСО, сподіваємося на подальшу плідну роботу.

Професійне_навчання_в_Одесі

Запрошуємо отримати професію - "#Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж" за сприяння служби зайнятості.