Придбання спецтехніки для комунальних потреб населених пунктів Маразліївської сільської ради.

Придбання спецтехніки для комунальних потреб населених пунктів Маразліївської сільської ради.

Придбання спецтехніки для комунальних потреб населених пунктів Маразліївської сільської ради. В квітні місяці на сесії Маразліївської сільської ради було прийнято рішення про створення комунального закладу «Злагода» з благоустрою населених пунктів громади. Одним із завдань, які будуть стояти перед працівниками КЗ «Злагода» це - прибирання вулиць, парків, скверів, громадських зупинок, сільських цвинтарів, ліквідація сміттєзвалищ, ліквідація зруйнованих будинків, яка буде здійснюватися за заявами власників. До цього часу ці роботи виконували за згодою керівники фермерських господарств, які надавали в міру можливості транспорт та техніку для виконання значного обсягу робіт на території Маразліївської сільської ради. Але це не завжди дає можливості оперативно локалізувати проблемні ситуації та швидко реагувати на запити сьогодення. Для того, щоб удосконалити роботу працівників КЗ «Злагода», рішенням сесії Маразліївської сільської ради були виділені кошти із загального фонду сільського бюджету на придбання спецтехніки (навантажувача та мульчера). Даною технікою будуть здійснюватися заходи з благоустрою в кожному куточку населеного пункту громади. Саме ця техніка спеціального призначення дозволить за оптимально короткі проміжки часу з найменшими витратами зробити територію Маразліївської сільської ради чистою та охайною. Сьогодні питання з благоустрою громади є одним із найголовніших питань у виконкомі Маразліївської сільської ради. Після об'єднання трьох сільських рад можна було жити по-старому, не чіпаючи жодної сфери в громаді, залишивши старі стереотипи. Але бажаючи змін на краще, ми йдемо в майбутнє з новими ідеями та вірою в добро. Перші кроки вже зроблені…

День перемоги – святий день! 

День перемоги – святий день! 

День перемоги – святий день!  Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя для перемоги. Скільки б років і десятиліть не минуло, люди знову й знову будуть повертатися до величного весняного 1945-го року (9 травня), який ознаменував торжество життя над смертю. Вже довгі роки День Перемоги відзначають усі без винятку громадяни України. Не виключенням є і жителі Маразліївської об’єднаної територіальної громади (с.Широке, Долинівка, Великомар’янівка, Полянка, Маразліївка, Романівка, Олексіївка, Зелене), котрі 9 травня 2018 року прийшли до пам’ятників загиблим воїнам – односельчанам та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх тих, хто поліг на полях бою у роки Другої світової війни. До проведення урочистостей долучилися і учні навчальних закладів Маразліївської сільської ради, які розповідали вірші, співали пісні та танцювали хореографічні композиції на воєнну тематику. Старости населених пунктів та Маразліївський сільський голова Чумак О.О. привітали своїх односельчан зі святом та передали вогонь миру-вогонь єднання з с. Широке – в с. Долинівка – в с.Великомар’янівка- в с. Маразліївка, що ознаменувало цілісність великої Маразліївської родини. В кожному населеному пункті нашої громади пригостили запрошених гостей, жителів, дітей та їх батьків солдатською кашею, рибною юшкою та смачними шашликами. Керівництво Маразліївської сільської ради виносить подяку усім хто прийняв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 9 травня. Також велика подяка усім хто організував свято та учасникам святкових мітингів та концертів.

Освітлення вулиць громади – як елемент благоустрою населених пунктів

Освітлення вулиць громади – як елемент благоустрою населених пунктів

Освітлення вулиць громади – як елемент благоустрою населених пунктів Встановлення вуличного освітлення в населених пунктах Маразліївської ОТГ постійно в центрі уваги керівництва та депутатів сільської ради. В квітні місяці 2018 року встановлювалося довгоочікуване вуличне освітлення в с. Долинівка. В травні місяці 2018 року розпочалася кропітка робота з освітлення вулиць с. Маразліївка (вул. Залізнична). Заходи з благоустрою, а саме встановлення вуличного освітлення, в найближчий час розпочнуться і в с. Широке.  Проведені роботи з освітлення вулиць в населених пунктах Маразліївської ОТГ додадуть зручності та комфорту жителям громади, забезпечать безпеку руху в нічний та вечірній час. А керівництво Маразліївської ОТГ буде контролювати та розвивати цей напрямок роботи та підтримувати достойні умови життєдіяльності людей.

Оголошення 

Оголошення 

Маразліївська сільська рада запрошує на роботу громадян до сільського центру з благоустрою «Злагода» за такими спеціальностями :  Тракторист,  Зварник Різноробочий  Іногородні громадяни будуть забезпечуватися житлом. За повною інформацією звертатися до заступника сільського голови Іваненка В.М. Виконком сільської ради .

Оголошення 

Оголошення 

Маразліївська сільська рада запрошує на роботу громадян з відповідною освітою на посаду : юриста та спеціаліста з кадрових питань  Іногородні громадяни будуть забезпечуватися житлом. За повною інформацією та на співбесіду звертатися до сільського голови. Виконком сільської ради .

В селах Маразліївської сільської ради продовжує вдосконалюватися система водопостачання.

В селах Маразліївської сільської ради продовжує вдосконалюватися система водопостачання.

В селах Маразліївської сільської ради продовжує вдосконалюватися система водопостачання. Так за кошти інфраструктурної субвенції були закуплені та встановлені нові водонапірні башти Рожновського (Широке, Долинівка, Маразліївка). Жителі населених пунктів Маразліївської сільської ради отримали якісне, цілодобове постачання питної води в свої домогосподарства. Робота в даному напрямку триває.

На шляху реалізації Концепції «Нова українська школа»

На шляху реалізації Концепції «Нова українська школа»

На шляху реалізації Концепції «Нова українська школа» Зміни в політичному, соціально-економічному житті нашої країни, зростаючі вимоги суспільства до якісної освіти спонукають як до радикальних реформ в українській освіті, так і до поступових кроків для її удосконалення.