Захід до дня Святого Миколая

          Напередодні дня Святого Миколая 18 грудня 2020 року  для неповнолітньої, яка перебуває на обліку в  Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  було проведено майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок в стилі  hand-made. 

         Даний захід мав декілька цілей. По-перше, це частина психосоціальної роботи  яка має психотерапевтичний ефект, оскільки арт-терапія сприяє  зняттю проявів агресії, відчуження та забезпечує можливість виходу творчої енергії, врівноважує психоемоційний стан. По –друге,  виготовлені самостійно новорічні прикраси - це речі, в які вкладено людську працю, любов їх творців.

        Такі ялинкові іграшки чудово створюють теплу і затишну атмосферу на улюблені новорічні свята. Заняття пройшло  весело та креативно. В результаті   були створенні прикраси  для себе чи близьких, які дівчина  зробила власноруч не витрачаючи на це додаткових коштів. Сподіваємося, що отриманні навики позитивного дозвілля допоможуть покращити й взаємини в родині, оскільки виготовлення  новорічних іграшок - чудовий  привід для залучення всієї родини.

 

Білгород-Дністровським МРВ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

Фото без опису