УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                                        Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЄКТ)

Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» щодо відведення земельної ділянки  площею 0.01 га для подальшої передачі  в довгострокову оренду терміном на 49 років за адресою: Одеська область, Білгород- Дністровський район, с. Долинівка.(в межах села)

         

Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 122,123.124,125, Земельного Кодексу України, беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 р.  1113,  Закону України  № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин». розглянувши заяву  ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»    Маразліївська сільська рада

   ВИРІШИЛА:

  1.Надати  дозвіл на розробку  проекту  землеустрою ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»      щодо відведення земельної ділянки  площею 0.01 га для подальшої передачі  в довгострокову оренду  терміном на 49 років зі зміною цільового призначеннязгідно КВЦПЗ на «13.01 для розміщення та експлуатації об´єктів і споруд телекомунікацій», із земель запасу комунальної власності Маразліївської сільської ради, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський р-н с.Долинівка ( в межах села)

  2 Рекомендувати виготовити проект землеустрою з урахуванням вимог  Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою  та погодити його на сесії сільської ради.

     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою (голова комісії   Писарогло  І. В.)

 

                            

 

                          Сільський  голова                                               Віктор ТОПОР

 

 

 

 

с.  Маразліївка

«____» __________  2023  року