Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

 

Про  перерозподіл коштів вільного залишку для   Маразліївської сільської ради

 

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №898 - VІІI „ Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік” про надання згоди на перерозподіл коштів вільного залишку в сумі 99 000,00грн,  Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Перерозподілити кошти вільного залишку для надання фінансової підтримки КП «Олексіївське» для закупівлі пластикової труби (діаметр 75мм) – 1000м та 10-муфт (75мм) в сумі 99 000,00грн(для проведення води від башти току до вулиці Сонячної с.Маразліївка.
  2. Головному спеціалісту-бухгалтеру  Маразліївської сільської ради  здійснити нарахування затверджених коштів для  Маразліївської сільської ради  на  2023 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 

с. Маразліївка

 «25» квітня  2023 року

 №        -VІІІ