УКРАЇНА

                                          Маразліївська сільська рада

                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                              Р І Ш Е Н Н Я( ПРОЄКТ)

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  гр. Погорельчук Ірині Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення колишнього КСГП «Маразліївське»   Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області  для передачі безоплатно у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

      Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 25, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, , беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши  клопотання. гр. Погорельчук Ірини Олександрівни  Маразліївська сільська рада 

 ВИРІШИЛА:

     1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Погорельчук Ірині Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  із земель сільськогосподарського призначення колишнього КСГП «Маразліївське», орієнтовною площею 3,5 га, яка розташована на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської  області, безоплатно у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 

     2. Рекомендувати гр. Погорельчук Ірині Олександрівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення  технічної документації на вищевказану земельну ділянку.

     3. Розроблену  у встановленому законодавством порядку технічну документацію із землеустрою   подати на затвердження чергової сесії   Маразліївської сільської  ради. 

            4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань   

       земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,   

       архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою (голова 

       комісії   Писарогло  І. В.)

                               

                              

 

                              Сільський  голова                                        Віктор ТОПОР

 

         

            с.  Маразліївка

      « ___»__________  2023 року

      №   ­­­­______ -VIII