Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

Про  перерозподіл коштів вільного залишку по  Управлінню освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів Маразліївської сільської ради

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 15.02.2023року «Про розподіл вільного залишку до спеціального фонду бюджету розвитку для Управління освіти культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів Маразліївської сільської ради»  в сумі 9 300,00,  Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Перерозподілити кошти вільного залишку спеціального фонду бюджету розвитку по Управлінню  освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради в сумі 9 300,00грн, а саме на закупівлю бензокоси для Олексіївського НВК.
  2. Головному бухгалтеру Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради  здійснити перерахування затверджених коштів для потреб Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради  на  2023 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

   Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 

с. Маразліївка

 «    » квітня  2023 року

 №        -VІІІ