Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область 

Р І Ш Е Н Н Я  

 

Про затвердження  Програми підтримки відділу фінансів Б-Дністровської РД(В)А

на 2023 рік та виділення коштів з вільного залишку

        

Відповідно до ст.26, ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні », з метою забезпечення реалізації бюджетної політики на території Білгород-Дністровського району, здійснення контролю за їх реалізацію в галузі бюджету та фінансів району у межах визначених повноважень та інших функцій, покладених державою на районну державну адміністрацію та виконання завдань, делегованих їй радою затвердити Програму підтримки відділу фінансів Білгород-Дністровської РД(В)А на 2023рік та виділити кошти в сумі 35 000,00грн, Маразліївська сільська рада

 

 

           ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму підтримки відділу фінансів Білгород-Дністровської РД(В)А на 2023рік (далі - Програма), що додається. 

 

  1. Виділити кошти з вільного залишку на виконання Програми підтримки відділу фінансів Білгород-Дністровської РД(В)А на 2023рік в сумі 35 000,00грн.

 

 

  1. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М. ).

 

 

 

 

Маразліївський сільський голова                                                                 Віктор ТОПОР

 

 

 

 

С. Маразліївка

«25» квітня  2023 року

№        - VІІI