TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження  проекту землеустрою КП «Олексіївське»

для будівництва та обслуговування спортивного майданчику

та інших будівель громадської забудови за адресою:

вул. Миру, 155, с. Маразліївка, Білгород-Дністровського району,

Одеської області

 

       Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 39, 78, 83, 92, 116, 125, 186 Земельного Кодексу України, розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Олексіївське» для будівництва та обслуговування спортивного майданчику та інших будівель громадської забудови за рахунок земель житлової та громадської забудови (землі комунальної власності  Маразліївської  сільської ради), розташованої за адресою: вул. Миру, 155, с. Маразліївка, Білгород-Дністровського району, Одеської області, Маразліївська сільська рада,

 ВИРІШИЛА:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування комунальному підприємству "Олексіївське" для будівництва та обслуговування спортивного майданчику та інших будівель громадської забудови (землі комунальної власності  Маразліївської сільської ради) за адресою: вул. Миру, 155, с. Маразліївка, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

       2. Передати комунальному підприємству «Олексіївське» в постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування спортивного майданчику та інших будівель громадської забудови (землі комунальної власності  Маразліївської  сільської ради) за адресою: вул. Миру, 155, с. Маразліївка, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

      3. Кадастровий номер земельної ділянки 5120884200:02:001:0117, електронний документ перевірено та внесено до  Державного земельного кадастру 03.10.2019 року.

      4. Право постійного користування земельною ділянкою виникає з моменту державної реєстрації цього права (стаття 125 Земельного кодексу України).

      5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва   екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В.С.).

Маразліївський сільський голова                                                                                               О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

«___» жовтня 2019 року

№ ____ - VІІ