TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 Про надання згоди на передачу у постійне користування  будівлі колишнього ДНЗ «Івушка» в с. Олексіївка вулиця Широка, 12 релігійній організації «Церква Християн Віри Євангельської «БЛАГОДАТЬ»

 

          Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання керівника  релігійної організації «Церква Християн Віри Євангельської «БЛАГОДАТЬ» м. Білгород-Дністровський Полінкевича А.П. щодо передачі у постійне користування  будівлі колишнього ДНЗ «Івушка» в с. Олексіївка вулиця Широка, 12, яка не використовується за призначенням і є пустуючою, під розміщення центру реабілітації для одиноких громадян, з метою забезпечення одиноких громадян громади доглядом та опікою, а також з метою збереження майна, Маразліївська сільська рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

1. Надати згоду на передачу у постійне користування будівлю колишнього ДНЗ «Івушка» в с. Олексіївка вулиця Широка, 12, релігійній організації «Церква Християн Віри Євангельської «БЛАГОДАТЬ» м. Білгород-Дністровський під розміщення центру реабілітації для одиноких громадян.

2. Виконкому сільської ради (Чумак О.О.) виготовити технічну документацію на будівлю колишнього ДНЗ «Івушка» в с. Олексіївка  вулиця Широка, 12 та земельну ділянку, на якій він знаходиться.

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку та комунальної власності (голова Флора В.О).

 

 

 

  Маразліївський сільський голова                                                                         О.О.Чумак

 

 

с. Маразліївка

«___» жовтня 2019 року

№ ____ - VІІ