TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я  

 

Про внесення змін і доповнень до рішення сільської

ради від 08.02.2019 року № 883-VІІ «Про частковий

розподіл вільних залишків загального  фонду освітньої 

субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, 

що сформувалися на кінець 2018 року» із змінами та доповненнями

       Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 102 Бюджетного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 р.,  № 6 із змінами,  розглянувши клопотання  Бадіної О.Ю., начальника Управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту сільської ради щодо внесення змін по розподілу вільних залишків загального фонду освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам,  що сформувалися на кінець 2018 року, а саме: кошти, що були виділені на придбання комп’ютерної техніки у сумі 170 000,00 грн., направити на придбання спортивного туристичного обладнання та тренажерів. Враховуючи вищевикладене, Маразліївська сільська рада,

 

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести такі зміни та доповнення до рішення сільської ради від 08.02.2019 року № 883-VІІ «Про частковий розподіл вільних залишків загального  фонду освітньої  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що сформувалися на кінець 2018 року» із змінами та доповненнями:
    1. у пп. 1.2 цього рішення текст «на придбання комп’ютерної техніки» замінити текстом такого змісту «на придбання туристичного обладнання та тренажерів» у сумі 170 000,00 грн.
  2. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності (голова Флора В.О.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                                 О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

«___» жовтня 2019 року

№ ____ - VІІ