Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

 

Про  затвердження Програми «Власний дім» на 2023 рік та виділення коштів для її виконання по Маразліївській сільській раді

 

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, розглянувши листа КП «Одеський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» в.о.директора Владислав ЛЕВЧЕНКО №242/03-02 від 22.06.2023року, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №898- УІІI «Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік”(зі змінами) про затвердження Програми «Власний дім» на 2023 рік та виділення коштів для її виконання в сумі 50 000,00грн,  Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Затвердити програму «Власний дім» на 2023рік метою якої є створення належних умов для проживання військовослужбовців, учасників бойових дій, ВПО та інших, які підтвердили свою платоспроможність, постійно проживають у селі, селищі Одеської області та працюють, а саме для їх збільшення індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості та забезпечення його доступності для жителів сільської місцевості, розвитку та створення умов для ведення фермерської діяльності, врегулювання питання надання фінансової допомоги позичальникам  (додається).
  2. Виділити кошти на виконання Програми на 2023 рік в сумі 50 000,00грн для реалізації надання кредитів мешканцям Маразліївської ТГ на 2023 рік.
  3. Головному бухгалтеру Маразліївської сільської ради  здійснити нарахування затверджених коштів для потреб  Маразліївської сільської ради  на  2023 рік.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

с. Маразліївка

  «       » липня  2023 року

  №        -VІІІ