УКРАЇНА

                                               Маразліївська сільська рада

                            Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                        Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЄКТ)

Про надання дозволу на виготовлення

технічної  документації  із землеустрою

щодо проведення інвентаризації   

земель з метою формування земельної

 ділянки комунальної власності 

Маразліївської сільської ради орієнтовною

площею 6.34 га для розміщення та обслуговування

насосної станції на території Маразліївської сільської

ради Білгород-Дністровського району Одеської

 області ( за межами населеного пункту с.Монаші)

         

             Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст.12 п. в, 78,79,80, 83, 122 п.1,124,125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 5 червня 2019 р. № 476,  Закону України  № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»  розглянувши технічну документацію щодо інвентаризації земель, з метою формування земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності   Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Надати дозвіл на виготовлення технічної  документації  із землеустрою щодо проведення інвентаризації   земель з метою формування земельної ділянки комунальної власності   Маразліївської сільської ради орієнтовною площею 6.34 га на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області ( за межами населеного пункту с. Монаші)

           2. Відділу земельних відносин Маразліївської сільської ради замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації  земель комунальної власності, орієнтовною площею 6.34 га на території Маразліївської сільської ради з метою наступної передачі в оренду на земельних торгах, і надати її для розгляду та затвердження в порядку передбаченому чинним законодавством, на чергову сесію сільської ради.

 

3.Оплату послуг з проведення землевпорядних робіт здійснити з джерел незаборонених чинним законодавством.

 

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з  питань земельних відносин, природокористування,  планування території, будівництва,та архітектури (голова комісії  ПИСАРОГЛО І.В.)

                    

                          Сільський  голова                                          Віктор ТОПОР

    

          с.  Маразліївка

«___»____________2023  року   

 №-________  -VIIІ