Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

 

Про  затвердження Програми «Програма по забезпеченню охорони громадського порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян, профілактики правопорушень та охорона навколишнього середовища на території Маразліївської ТГ на 2023-2024роки» та виділення коштів для її виконання по Маразліївській сільській раді на 2023 рік

 

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, розглянувши листа сільського голови ТОПОРА Віктора№____ від      2023 року, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №898- УІІI «Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік”(зі змінами) про затвердження Програми «Програма по забезпеченню охорони громадського порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян, профілактики правопорушень та охорона навколишнього середовища на території Маразліївської ТГ на 2023-2024роки» та виділення коштів для її виконання в сумі 180 000,00грн на 2023рік,  Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Затвердити програму «Програма по забезпеченню охорони громадського порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян, профілактики правопорушень та охорона навколишнього середовища на території Маразліївської ТГ на 2023-2024роки» для забезпечення охорони громадського порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян, профілактики правопорушень та охорони навколишнього середовища  (додається).
  2. Виділити кошти на виконання Програми на 2023 рік в сумі 180 000,00грн для закупівлі тепловізору та камер спостережень.
  3. Головному бухгалтеру Маразліївської сільської ради  здійснити нарахування затверджених коштів для  Маразліївської сільської ради  на  2023 рік.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

с. Маразліївка

  «       » липня  2023 року

  №        -VІІІ