Возможно, это изображение ‎автомобиль и ‎текст «‎ا служби оперативного реагування 101 102 103 104 112 служба пожежной безпеки noniÄin швидна медична допомога аварйна а30в3 служба екстренна допомога‎»‎‎

З настанням осінньо-зимового періоду у людей виникає потреба обігріти свою оселю. Для цього використовуються різноманітні обігрівачі, проте вони здатні не лише дарувати тепло, але є небезпечними під час експлуатації. Здавалося б, вже неодноразово ДСНС України зверталась до громадян з проханнями та застереженнями стосовно безпечного користування електро -обігрівальними приладами та пічним опаленням під час опалювального сезону. Але, на жаль, неконтрольований вогонь через вищезазначені чинники продовжує «навідуватися» в житлові приміщення.

З метою запобігання пожеж, нещасних випадків та підвищення рівня обізнаності, 15 грудня 2022 року в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області відбулася зустріч осіб міра покарання, яких не пов’язана із позбавленням волі з провідним інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного відділу ГУ ДСНС в Одеській області капітаном цивільного захисту Баєвським Олександром Олександровичем.

Під час інформаційно - роз’яснювальної бесіди із суб’єктами пробації, представник ДСНС розповів, що проблема неправильного використання електронагрівальних приладів існує завжди. Люди дуже часто забувають вимикати нагрівачі, виходячи з помешкання, або лягають спати. Саме в цей час, коли нагрівальні прилади знаходяться без нагляду, постає реальна загроза виникнення пожеж. Адже неможливо передбачити перепади напруги, перенавантаження у електромережі або коротке замикання.

Наприкінці заходу Олександр Баєвський акцентував увагу підоблікових відділу пробації на тому, що для запобігання надзвичайних ситуацій та пожеж під час опалювального сезону громадяни повинні знати основні правила пожежної безпеки. Майже кожній пожежі можна запобігти! Крім того, старший інспектор Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області капітан внутрішньої служби Альона Боболєва рекомендувала учасникам заходу, що слід обов’язково обговорювати в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення, а також обов’язково роз’яснюйте дітям про небезпеку, яку приховує у собі вогонь.

Будьте уважні та обережні.

Дотримуйтесь основних правил безпеки.

изображение_viber_2022-12-19_08-56-44-290.jpg