Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

З нагоди 31-ї річниці Дня незалежності України та Дня Державного прапору України відбулись урочисті заходи у Білгород-Дністровській районній державній військовій адміністрації. Під звуки державного гімну України відбулось урочисте підняття Державного прапору України.

      З вітальним словом до присутніх учасників урочистостей звернувся голова райдержадміністрації Василь САМОКИШ, зазначивши, що перш за все за можливість сьогодні святкувати черговий День незалежності нашої країни ми маємо дякувати тим, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російського агресора. Також треба подякувати тим, хто в тилу, працюючи на своєму місці, міцно тримаючи свій економічний, аграрний, педагогічний, медичний, волонтерський фронт, так само наближає нашу перемогу.

З нагоди визначної дати, Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація, нагородила грамотою психолога Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Олену ЧУМАК за зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм, багаторічну сумліну працю.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто віддав свої життя за свободу та територіальну цілісність держави та поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за свободу та незалежність України».IMG-93ded60239b3b55a33133062ef03b8df-V.jpg