Віддай людині крихітку себе.

За це душа наповнюється світлом.

Л.Костенко

«Допомога служби зайнятості – запорука вдалого працевлаштування»

Напевно кожен в житті зіткався з професійною кризою та втратою роботи. Зараз це питання як ніколи актуальне. Що робити, з чого починати, чи потрібно звертатися за допомогою до служби зайнятості? На всі ці питання клієнтка Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Наталія відповіла наступне:

«Я народилася й проживала у місті Рубіжне, Луганської області. У кінці лютого цього року втратила все: роботу, домівку, стабільність. Змінивши місце проживання (с. Біленьке, Білгород-Дністровського району), зіткнулася з проблемою пошуку роботи, адже для мене все було нове – люди, місця. Саме тому я вирішила звернутися за допомогою у працевлаштуванні до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості.

Шукала роботу у бухгалтерській сфері, адже з 2002 року займала посаду бухгалтера матеріальної групи, а на останньому місці роботи працювала бухгалтером І категорії, відповідала за нарахування заробітної плати. Мій кар’єрний радник, враховуючи мої побажання запропонував мені декілька вакансій. Завдяки чому вдале працевлаштування не змусило на себе чекати. З 26 липня 2022 року я співробітник Сергіївської селищної ради, попереду новий професійний досвід та звершення.

Вдячна фахівцям центру зайнятості за людяність, співчуття, розуміння й рекомендую усім, хто втратив роботу звертатися до центрів зайнятості. Ваше бажання та професіоналізм фахівців – стовідсоткова гарантія майбутнього успіху» .

Возможно, это изображение 1 человек, сидит и в помещении