2 березня 2023 року кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Оксаною Долготер для осіб, що перебувають на обліку в Білгород-Дністровському районному відділі Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведено черговий профінформаційний семінар на тему «Легальна зайнятість».

Під час зустрічі суб’єкти пробації були ознайомлені з актуальними вакансіями та професіями, що користуються попитом на локальному ринку праці, комплексом соціальних послуг служби зайнятості. Дізналися про можливість отримання професії за сприянням служби зайнятості через центри професійної технічної освіти, ознайомилися з формами обслуговування населення з використанням новітніх он-лайн технологій та електронними сервісами служби зайнятості, спрямованих на запобігання поширенню безробіття, а також отримання професійного навчання для майбутньої роботи, яка приносить задоволення та реінтеграцію в суспільстві. Також Оксана Долготер звернула увагу на переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції.

Наприкінці заходу присутні мали можливість отримати індивідуальні роз’яснення з питань, які їх цікавили. В умовах сьогодення такі семінари сприяють обізнаності громадян на робочих місцях та вмінні відстоювати свої права.Фото без описуФото без опису