Ірина Сітнікова, директорка по роботі з персоналом Данон Україна, про працевлаштування без бар’єрів ??

???? «Ми почали розповідати нашим кандидатам про те, що вони можуть подаватись на посади в Danone, і ми не дискримінуємо за жодною з ознак.

Є кейси, які я люблю розповідати. Коли ми запрошуємо кандидата ми говоримо, що готові дати вам оффер, а кандидатка каже: «Я мушу вас попередити, мені 54 роки». Ми кажемо: «Окей, 54, прекрасно». – «Ви добре почули – мені 54 роки». – «Чудово, прекрасний вік, приходьте». – «Тобто ви точно впевнені?»

Дуже багато жінок, які кажуть: «Ви знаєте, але я через рік хотіла би піти в декрет». Навіть якщо ви зараз плануєте йти в декрет, але ви нам підходите, приходьте!

Цей страх та стереотипи, які в голові людей, що «якщо я вийшла заміж, то мене не візьмуть на роботу, бо я піду в декрет» – це неправда. Будьте готові прийти на зустріч, прийти як кандидат і компанії, я впевнена, що ніхто не відмовить мамі, майбутній мамі, бо нас всіх колись мами народили. Це ж саме і про вік і про будь-які інші ознаки».

?? Нагадаємо, велика зустріч представників компаній, які входять до спільноти «Бізнес без бар’єрів», відбулася в рамках тижня «Інклюзивності та Різноманіття» від Danone Ukraine.

«Бізнес без бар’єрів» – ком’юніті великих українських та міжнародних компаній, які згуртувалися навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів».

#бізнесбезбарєрів #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree