Фото без опису

 

 

 

27 січня за дорученням голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації Василя САМОКИША, до Кароліно-Бугазької ЗЗСО здійснене виїзне засідання робочої групи з питань впровадження системи НАССР в закладах освіти району, відповідно до норм та Порядку організації харчування, яке очолила заступник голови райдержадміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА. До складу робочої групи увійшли фахівці Білгород-Дністровського управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області.

Метою зустрічі було надання методичних роз’яснень щодо норм в організації харчування дітей в організованих колективах, які відповідають сучасним тенденціям здорового харчування. Також, в ході наради, члени робочої групи ознайомились із меню навчального закладу, матеріально-технічним забезпеченням їдальні, асортиментом харчових продуктів на наявність серед них тих, що заборонені до реалізації у шкільних буфетах і їдальнях та організацією безпечного харчування в цьому освітньому закладі вцілому.

Окрім цього, під час зустрічі обговорювалось питання тимчасового альтернативного способу організації гарячого харчування у закладах освіти –кейтерингу.

Подібні виїзні наради з питань організації безпечного харчування дітей планується проводити і надалі.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису