Возможно, это изображение (текст «ПРИНЦИПИ БЕЗБАРЕРНОСТ ?? ?? Розуминня та прийняття людсъкого ризноман.ття. Наши .ми -це наша перевага Доступнисть та ун.версальний дизайн- найкращий шлях створення безбар ? у CBITi речей нклюзия це один головних принцип.в безбар' побудови на засадах "<ничогО для нас без нас" РВн. та недискримнацййне ставлення до кожной людини BC? ми pi3Hi, але BC? ми piBHi y правах Радницл-уповноважена Радниця я-уповноважена Президента Украёни зпитань безбарерности MINISTRY OF FOREIGN FOREIGNAF FFAIRS FDENMARK ДалАа ? UN DP»)

????Безбар’єрність стосується всіх, адже будь-хто протягом життя може потрапити у ситуацію соціального виключення.

????Безбар’єрність не про захист прав когось іншого, вона про рівні права для всіх, про повноцінне життя кожної людини.

????Безбрар’єрність - це філософія суспільства без обмежень, в якому забезпечуть рівні права та можливості для всіх людей у самореалізації, зайнятості, пересуванні, сервісах, здобутті освіти, спілкуванні, дозвіллі та розвитку.

????Безбар’єрність - це коли людину приймають, поважають і цінують незалежно від статі, віку, фізичних особливостей, а при прийнятті рішень влада, бізнес, громада врахоує інтереси всіх суспільних груп, в тому числі малочисельних.

????Безбар’єрність - це внутрішня готовність враховувати потреби різних людей та створювати зручне для них середовище.

Як кожен і кожна із нас може зробити свій внесок у подолання існуючих бар'єрів та створення безбар'єрного середовища в Україні?

Дивись освітній серіал "Безбар'єрна грамотність" та дізнайся, чому це так важливо для тебе, твоїх рідних та друзів.

Безбар'єрність або barrier-free - це світовий тренд. Україна впевнено рухається у цьому напрямі.

Посилання на серіал??

https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy...

#безбарєрність