Тиждень інформування осіб, що підлягають вивільненню в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості

Всі наші мрії  стануть можливими,

якщо ми будемо мати сміливість 

слідкувати за ними до кінця

Уолт Дісней

 

Пандемія коронавірусу сколихнула економіку, суспільне життя та беззаперечно змінила ринок праці. Масове вивільнення  працівників невід’ємна частина цього процесу. З метою попередження негативних наслідків вивільнення,  спеціалісти державної служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з  з вивільнюваним населенням.

З 26 квітня по 30 квітня 2021 спеціалістами Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості був проведений цикл інформаційних семінарів з вивільнюваними працівниками КЗ "Білгород-Дністровський дитячий будинок", «Обласної психіатричної лікарні №4», ДНЗ "Старокозацький ПАЛ". Семінари відбувалися як в режимі он-лайн так і наживо.

До участі у зазначених заходах долучилися директор Білгород-Дністровського МРЦЗ Ніна Принц, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Анастасія Земляна, провідний юрисконсульт Ольга Михайличенко.

Учасники заходів отримали інформацію  стосовно переваг легальної зайнятості, порядку вивільнення, переліку документів, необхідних для реєстрації в центрі зайнятості, умов виплати допомоги по безробіттю, послуг, які надає служба зайнятості, можливості  здобути нову актуальну професію  або підвищити кваліфікацію у Одеському  ЦПТО  ДСЗ, умов отримання ваучера для оплати власного навчання для громадян старше 45 років. Ознайомилися з актуальними вакансіями та вимогами роботодавців до працівників, враховуючи сучасні тенденції регіонального ринку праці.  Працівники зазначених підприємств  задавали багато питань на які отримали вичерпні консультації від фахівців.

Сподіваємося, що отримана інформація стане у нагоді  та допоможе зробити правильний вибір та пристосуватися до кар’єрних змін.

 Фото без описуФото без опису