УКРАЇНА

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про передачу будівель та споруд, що знаходяться за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н., с. Маразліївка, вул. Залізнична, 1-А на баланс Відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради

Керуючись статтями 26, 29 та ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію сільського голови Топора В.О., щодо необхідності передачі будівель та споруд ВІдділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати на баланс ВІдділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради будівлі та споруди, що знаходяться за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н., с. Маразліївка, вул. Залізнична, 1-А.

2. Затвердити комісію по передачі нерухомого майна до ВІдділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської радиу складі:

Голова комісії – Топор В.О., сільський голова;

Члени комісії – Іваненко В.М., начальник відділу;

                           Городецька А.А.,головний спеціаліст-бухгалтер;

                           Колібаба Л.Г., головний спеціаліст-бухгалтер;

                           Телеганенко Є.Л., спеціаліст-юрист.

3. Комісії скласти акти приймання-передачі згідно додатку 1 та підписати їх в строк не пізніше 10 (десяти) робочих днів з моменту прийняття даного рішення та подати на затвердження сільського голови згідно чинного законодавства України.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін,соціально-економічного розвитку,житлово-комунального господарства та комунальної власності (голова комісії Станков М.М.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                В.О.Топор

с.  Маразліївка

«___» квітень 2021  року

№ ____ - VІІІ

 

 

Додаток №1

До рішення сесії №_______-VІІІ

від ___.04.2021року

№п/п

Найменування

Загальна площа

кв.м.

Первісна

вартість, грн

Амортизація

Залишкова вартість,

грн

1.

Будівлі та споруди, що знаходяться за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н., с. Маразліївка, вул. Залізнична, 1-А (Маразліївський комбікормовий завод)

4690,5

1450000,00

-

1450000,00

 

Разом

4690,5

1450000,00

-

1450000,00

 

Секретар

Маразліївської сільської ради