Щастя – це не щось готове.

Щастя залежить тільки від Ваших дій.
 Далай Лама

 

Представниця прекрасної половини людства, слабка та тендітна, чуйна і ніжна, терпляча і мудра, хитра і гнучка. Всі ці характеристики сотні років уособлювалися в одному слові - «Жінка». Але сьогодні, щоб описати жінку, слід додати до вищевказаного – цілеспрямована, самостійна, незалежна, самодостатня. В ХХІ столітті жінка ні в чому не поступається чоловіку, але при цьому залишається музою, берегинею сімейного вогнища, матірю.

Жінки вже давно навчились самостійно заробляти гроші і не тільки, працюючи на когось, але й започатковуючи власну справу. Саме така особистість, Жінка з великої літери, бізнес-вумен, Вікторія Ахмадієва, колись звернулася до центру зайнятості.

Вікторія – тонка й тендітна ззовні, має «металевий стержень» всередині. Чужоземка з трьома дітьми, без фінансової опори, але з педагогічною освітою і великим бажанням приїхала до України й стала на облік в Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості. Вже через деякий час вона змогла відкрити власну школу масажу «Секрети майстрів» в м. Білгород-Дністровський, де всі бажаючі можуть навчитися цьому ремеслу і сьогодні, у лютому цього року розпочав свою роботу салон краси «Оазіс». Самостійний шлях, часто, буває не простим і навіть дуже складним. Але Вікторія не зупинилась на досягнутому і вже незабаром в м. Одеса відкриється академічна школа масажу «Лотос».

Колись клієнт служби зайнятості, а зараз Член Правління WMC-UKRAINE, сертифікований викладач міжнародного класу, майстер класичного масажу, оздоровчих і СПА процедур. Тренер і представник професійної косметики LANEB Paris в Україні.

Глибока особистість, багатодітна матір і успішний підприємець - залишається лише захоплюватися та брати приклад. Бажаємо Вікторії натхнення та ще більших звершень, а також щастя в особистому житті!