Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я  (ПРОЕКТ)

    Про передачу до Білгород - Дністровського районного бюджету коштів з місцевого  бюджету громади на 2021 рік як субвенцію на утримання комунального закладу «Об'єднаний трудовий архів територіальних громад Білгород-Дністровського району»

     Керуючись п. 27 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексомУкраїни, розглянувши лист директора комунального закладу «Об'єднаний трудовий архів територіальних громад Білгород-Дністровського району» Іжик І.В. № 01-38/100 від 08.12.2020 року щодо передачі коштів до Білгород-Дністровського районного бюджету з місцевого бюджету громади на 2021 рік як субвенції на утримання комунального закладу «Об'єднаний трудовий архів територіальних громад Білгород-Дністровського району  у сумі 35 800,00 грн., Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Передати до Білгород-Дністровського районного бюджету кошти з місцевого бюджету громади на 2021 рік як субвенцію на утримання  комунального закладу «Об'єднаний трудовий архів територіальних громад Білгород-Дністровського району у сумі  26 400,00 грн.

2. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М.)

 

  Маразліївський сільський голова                                                                       В.О. Топор

 

с. Маразліївка

«___» грудня 2020 року

№ ______ - VІІІ