УКРАЇНА

                                                                 Маразліївська сільська рада

                                                 Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                                         Р І Ш Е Н Н Я (проект)

Про затвердження  технічної документації із

 землеустрою щодо встановлення (відновлення

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 громадянину України  Брегуца Броніславу

Васильовичу для будівництва і обслуговування

житлового будинку,  господарських  будівель

 і споруд (присадибна ділянка) в с. Олексіївка,

вул. 8 березня,57,  Білгород-Дністровського району,

 Одеської області

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Брегуца Броніславу Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) кадастровий номер  ділянки  №5120884200:04:002:0181  в с.Олексіївка,  вул.8 березня,57, Білгород-Дністровського району,  Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити громадянину  України Брегуца Броніславу Васильовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою:  с.Олексіївка,  вул.8 березня, 57, Білгород-Дністровського району,  Одеської області згідно Витягу з Державного земельного кадастру №НВ-5113172312020  від 02.01.2020 року.

  2. Передати громадянину України   Брегуца Броніславу Васильовичу безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 0,2500 га, кадастровий номер: №5120884200:04:002:0181   із земель житлової та громадської забудови Маразліївської сільської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка),  яка розташована  за адресою: с. Олексіївка, вул.8 березня,57,  Білгород-Дністровського району,  Одеської області .

3. Право   власності на земельну   ділянку  виникає з моменту державної реєстрації цього права (стаття 125 Земельного кодексу України).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології,     природокористування та земельних відносин  ( голова Коваленко В. С.)

  Маразліївський сільський голова                                                                                              О.О.Чумак

  с. Маразліївка

 «28»   лютого  2020 року

 №  – VІІ