У к р а ї н а

Одеська область , Білгород-Дністровський район

Маразліївська сільська рада

Р І Ш Е Н Н Я (проект)

Про надання Голубенко Миколі Дмитровичу

земельної ділянки загальним розміром 0,26 га

в довгострокове користування терміном

на 10 років на території Маразліївської сільської

ради за адресою: с. Великомар’янівка,

Паркова, 12 , Білгород-Дністровського району,

Одеської області.

 

         Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. 121 Земельного Кодексу України, розглянувши заяву Голубенко М.Д., про надання земельної ділянки   загальним розміром 0,26 га  для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Паркова, 12, Маразліївська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

        1. Надати Голубенко Миколі Дмитровичу земельну ділянку загальним розміром 0,26 га в довгострокове користування терміном на 10 років , із них:

          -0,2500 га для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд в с. Великомар’янівка, Паркова, 12, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

        -0,001 га для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Паркова, 12, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко Віктор Степанович).

 

Маразліївський сільський  голова                                                                             О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

«___» грудня 2019 року

№ ____ - VІІ