У к р а ї н а

Одеська область , Білгород-Дністровський район

Маразліївська сільська рада

Р І Ш Е Н Н Я (проект)

Про надання Хомик Ганні Вікторівні

земельної ділянки загальним розміром 0,41 га

в довгострокове користування терміном

на 10 років на території Маразліївської сільської

ради за адресою:  с. Великомар’янівка,

Шкільна,74 Білгород-Дністровського району,

Одеської області.

 

           Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. 121 Земельного Кодексу України, розглянувши заяву Хомик Г.В. про надання земельної ділянки   загальним розміром 0,41 га  для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Шкільна, 74,    Маразліївська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

       1. Надати Хомик Ганні Вікторівні  земельну  ділянку   загальним розміром  0,41 га в довгострокове користування терміном на 10 років , із них:

         -0,2500 га для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель та споруд   в с. Великомар’янівка. Шкільна,74, Білгород-Дністровського району. Одеської області.

       -0,16 га для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Шкільна,74,  Білгород-Дністровського району. Одеської області.

       2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В.С.).

 

Маразліївський сільський  голова                                                                             О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

«___» грудня 2019 року

№ ____ - VІІ