Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)    

Про повернення Українській православній Церкві

Одеської єпархії Свято-Георгіївського храму культового майна 

 

        Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 17 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Указу Президента від 04.03.1992 року № 125 «Про заходи щодо повернення релігійним організаціям культового майна», враховуючи архівну довідку КУ «Ізмаїльський архів», розглянувши клопотання настоятеля храму святого Георгія Побідоносця Одеської єпархії Української Православної Церкви села Маразліївка Білгород-Дністровського району Одеської області щодо повернення  будівель колишньої Маразліївскої загальноосвітньої школи в селі Маразліївка вулиця Шкільна, 88 Білгород-Днітровського району Одеської області, які  не використовуються за призначенням і є пустуючими, з метою передачі його у власність  Української Православної Церкви Одеської єпархії, Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Повернути Українській Православній Церкві Одеської єпархії будівлі колишньої Маразліївської загальноосвітньої школи в селі Маразліївка вулиця Шкільна, 88 Білгород –Дністровського району Одеської області у власність.

2. Затвердити комісію по передачі будівель колишньої Маразліївської загальноосвітньої школи в селі Маразліївка вулиця Шкільна, 88 Білгород –Дністровського району Одеської області (додається).

3. Комісії у десятиденний термін скласти акти приймання-передачі та надати їх на затвердження сільської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального  господарства  та комунальної власності (голова комісії Флора В.О.) та з питань законності, правопорядку, етики, депутатській та регуляторній діяльності і захисту прав громадян (голова Калініна О.Г.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                             О.О.Чумак

с. Маразліївка

12 грудня  2019 року

№ ____ - VІІ