Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

Про передачу до Білгород-Дністровського районного

бюджету коштів з місцевого бюджету громади на 2020 рік

для виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги

громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з

інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і

потребують сторонньої допомоги    

 

             Керуючись п. 27 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, розглянувши лист т.в.о. начальника фінансового управління Вєлкова Л.О.. № 525/03-12 від 18.11.2019 року щодо передачі коштів до Білгород-Дністровського районного бюджету з місцевого бюджету громади на 2020 рік для виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування  і потребують сторонньої допомоги, у сумі 38 800,00 грн., Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати до Білгород-Дністровського районного бюджету кошти з місцевого бюджету громади на 2020 рік для виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги,   у сумі 38 800,00 грн.

2. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності (голова Флора В.О.).

 

 Маразліївський сільський голова                                                                               О.О.Чумак

с. Маразліївка

20 грудня  2019 року

№ _____ - VІІ