УКРАЇНА

                                                Маразліївська сільська рада

                                  Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                            Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ) 

           Про надання дозволу на розробку

 технічної документації із землеустрою щодо

 інвентарізації земельних ділянок під

 місця видалення твердих побутових відходів

       Відповідно до ст. 26,33  Закону   України « Про місцеве  самоврядування  в Україні», ст.ст. 8, 19, 22, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 19,20,66,83, 92, 122, 123,134,183  Земельного  кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», "Про Державний земельний кадастр", Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Закон України «Про відходи», "Про житлово-комунальні послуги" та "Про благоустрій населених пунктів", Державними будівельними нормами «В.2.4-2-2005. Полігони твердих побутових відходів.»,  розглянувши на постійній комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,  архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою питання надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентарізації земельних ділянок під місце видалення твердих побутових відходів, Маразліївська сільська рада  

  ВИРІШИЛА :

 

       1. Надати дозвіл на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  інвентарізації земель, з метою формування  земельної ділянки комунальної власності Маразліївської сільської ради  для облаштування полігону ТПВ (цільове призначення:  11.08 «Земельні ділянки загального користування, відведенні для цілей поводження з відходами) з подальшою передачею у постійне користування КП «ОЛЕКСІЇВСЬКЕ» за рахунок земель комунальної власності   на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Монаші).

       2. . Надати дозвіл на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  інвентарізації земель, з метою формування  земельної ділянки комунальної власності Маразліївської сільської ради для облаштування полігону ТПВ (цільове призначення:  11.08 «Земельні ділянки загального користування, відведенні для цілей поводження з відходами) з подальшою передачею у постійне користування КП «ОЛЕКСІЇВСЬКЕ» за рахунок земель комунальної власності   на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар'янівка).

      3. . Надати дозвіл на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  інвентарізації земель, з метою формування  земельної ділянки комунальної власності Маразліївської сільської ради для облаштування полігону ТПВ (цільове призначення:  11.08 «Земельні ділянки загального користування, відведенні для цілей поводження з відходами) з подальшою передачею у постійне користування КП «ОЛЕКСІЇВСЬКЕ» за рахунок земель комунальної власності   на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Олексіївка).

       4. . Надати дозвіл на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  інвентарізації земель, з метою формування  земельної ділянки комунальної власності Маразліївської сільської ради для облаштування полігону ТПВ (цільове призначення:  11.08 «Земельні ділянки загального користування, відведенні для цілей поводження з відходами) з подальшою передачею у постійне користування КП «ОЛЕКСІЇВСЬКЕ» за рахунок земель комунальної власності   на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Широке).

               5. Площі земельних ділянок будуть уточнені при виготовлені проекту землеустрою та   

       остаточно затверджені рішенням Маразліївської сільської ради.

        6. Доручити відділу земельних відносин в особі Яворської А.Г. замовити виготовлення землевпорядної документації відповідно до чинного законодавства України та подати на погодження і затвердження до Маразліївської сільської ради.

       7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,  архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою  (голова комісії  Писарогло І.В.)

                                   

 

                             Сільський  голова                                Віктор ТОПОР

 

 с.  Маразліївка

 «____»_______ 2024 року   

                                                                           

№________  -VIII