Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

Про  виділення коштів на поточний ремонт спортивної зали в с.Великомарянівка для  Управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів Маразліївської сільської ради

  

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №898 - VІІI „ Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік”(зі змінами) про надання згоди на виділення коштів для Управління  освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради в сумі 260 000,00,  Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Виділити кошти для Управління  освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради в сумі 260 000,00грн на закупівлю будівельних матеріалів та на оплату послуг з поточного ремонту по заміні підлоги в спортивній залі села Великомарянівка.

 

  1. Головному бухгалтеру Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради  здійснити нарахування затверджених коштів для потреб Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів  Маразліївської сільської ради  на  2023 рік.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

 

   Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 с. Маразліївка

 «    » липня  2023 року

 №        -VІІІ