Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

 

Про  затвердження актів приймання передачі основних засобів та малоцінні швидкозношувані предмети по Маразліївській сільській раді, відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради

           

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ на виконання положень Бюджетного кодексу України, Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні,  з метою раціонального використання майна, за погодженням з постійною комісією сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Маразліївська сільська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Затвердити акти приймання передачі основних засобів та малоцінні швидкозношуван предмети від відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради до Комунального підприємства Олексіївське .

 

  1. Головним спеціалістам- бухгалтерам Маразліївської сільської ради та відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради зняти з балансу ці основні засоби та малоцінні швидкозношувані предмети.

 

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

 

 

   Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 с. Маразліївка

 «    » липня  2023 року

 №        -VІІІ