Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я  

 

Про затвердження  цільової Програми “ПОВІТРЯ ОУВ Дунай” на 2023 рік та виділення коштів з вільного залишку до спеціального фонду бюджету розвитку, який утворився за І півріччя 2023 року

         

Відповідно до ст.26, ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні », відповідно листа начальника штабу –заступника командувача ОУВ «Дунай» №320, з метою якісного протиповітряного прикриття вздовж прикордонної смуги узбережжя Чорного моря  затвердити цільову Програму «ПОВІТРЯ ОУВ Дунай» на 2023рік та виділити кошти з вільного залишку до спеціального фонду бюджету розвитку в сумі 100 000,00грн, Маразліївська сільська рада

 

 

           ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити цільову Програму «ПОВІТРЯ ОУВ Дунай» на 2023рік з метою якісного протиповітряного прикриття вздовж прикордонної смуги узбережжя Чорного моря (додається). 
  2. Виділити кошти з вільного залишку до спеціального фонду бюджету розвитку в сумі 100 000,00грн для придбання засобів технічного спостереження та виявлення (прилад нічного бачення, бінокль, лазерна цілевказівка, пощуковий прожектор, нічний приціл).
  3. Відповідальність за організацію виконання цього рішення покласти на начальника фінансового управління Маразліївської сільської ради Городецьку А.А..
  4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М. ).

 

 

 

 

 

Маразліївський сільський голова                                                                 Віктор ТОПОР

 

 

С. Маразліївка

         липня  2022 року

№        - VІІI