Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я  

 

Про затвердження цільової Програми

“БЕЗПЕЧНА ОДЕЩИНА”

на 2023 рік та виділити кошти на її виконання

        

Відповідно до ст.26, ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні », відповідно до листа ГУ національної поліції в Одеській області №27/607 від 26.05.2023року, заслухавши інформацію начальника фінансового управління Городецької Анни про необхідність внесення змін та доповнень до рішення Маразліївської сільської ради від 23 грудня 2022 року №898 - VІІI „ Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік” (зі змінами) , просить затвердити цільову Програму «БЕЗПЕЧНА ОДЕЩИНА» на 2023 рік та виділити кошти на виконання програми в сумі 50 000,00грн, Маразліївська сільська рада

 

 

           ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити цільову Програму «БЕЗПЕЧНА ОДЕЩИНА» на 2023 рік для приведення будівель ІТТ ГУНП в області у відповідність до вимог нормативних документів, забезпечення прав утриманих осіб, необхідно провести капітальні ремонти, а саме перепланувати приміщення, замінити інженерні мережі тощо  (додається). 
  2. Виділити кошти на виконання даної програми в сумі 50 000,00грн для перерахування їх до Головного управління національної поліції в Одеській області для проведення капітальних ремонтів.
  3. Відповідальність за організацію виконання цього рішення покласти на начальника фінансового управління Маразліївської сільської ради Городецьку А.А..
  4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М. ).

 

 

 

Маразліївський сільський голова                                                                 Віктор ТОПОР

 

 

С. Маразліївка

«        « липня  2023 року

№        - VІІI