Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання  на курсах цільового призначення за напрямком: «Психологічна допомога у  подоланні стресових та тривожних станів» – БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКА РАЙОННА  ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ                  

УВАГА!

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує  на навчання на курсах «Молодша медична сестра з догляду за хворими» в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ

В умовах воєнного часу, озброєної агресії та воєнних дій на території окремих областей, країна потребує термінової підготовки та повернення до трудової діяльності кадрів, які мають володіти знаннями та практичними навичками з надання долікарської, невідкладної медичної допомоги, догляду за хворими, пораненими, транспортування тяжкохворих (поранених), знезаражування, виготовлення перев’язувального матеріалу тощо. Курс «Молодша медична сестра з догляду за хворими» розроблений для підвищення кваліфікації або набуття нових компетентностей, часткової кваліфікації у сфері медичної допомоги та догляду за хворими.

  • Форма навчання – очна.

  • Термін навчання – 30 або 70 навчальних годин.

Отримайте посвідчення про проходження курсів цільового призначення     та важливу інформацію!

Вимоги до осіб, які навчатимуться за напрямком «Молодша медична сестра з догляду за хворими»:

  • повна або базова  загальна середня освіта;

  • без вимог до стажу.

 

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію навчання здійснюється на контрактній основі.

 

Звертайтесь до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного  центру зайнятості. Ми знаходимося за адресою: м.Білгород-Дністровський,                                 вул. Миколаївська,12. 

Довідки за телефонами: (04849)3-58-61, 063-278-06-30.