ВІДДІЛ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ІНФОта соціально-важливим об’єктам Білгород-Дністровського району, а також з метою забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної та соціальної інфраструктури в умовах режиму воєнного стану, недопущення погіршення фінансово-господарського стану підприємств енерго, тепло, водо - постачальних галузей, наголошуємо на необхідності своєчасної сплати за спожиті енергоносії та отримані послуги, погашення заборгованості, що склалася станом на сьогоднішній день.

Більшість підприємств житлово-комунальної галузі у період воєнного стану працюють у посиленому режимі, а рівень оплати комунальних послуг знизився, навіть на тих територіях, де не ведуться бойові дії. Проте, надання комунальних послуг не припиняється, але безоплатно їх надавати не будуть. З часом їх все одно доведеться оплатити. Тому сплачуйте за комунальні послуги вчасно, щоб не накопичувати борги, особливо, коли ваш сімейний бюджет обмежений.

Ваші кошти допоможуть підтримати економіку нашої країни та стабільній роботі підприємств критичної та соціальної інфраструктури.

Нет описания фото.