Одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо декларантом через Електронний кабінет.

Форма Декларації та порядок її заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 02.08.2021 № 439 (зареєстровано у Міністерстві юстиції України 19.08.2021 за № 1090/36712).

Приклади заповнення Декларації наведені на головній сторінці веб-порталу ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/.../deklaratsiya/zrazok-zapovnennya/

З покроковою інструкцією подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації можна ознайомитись за посиланням https://tax.gov.ua/.../deklaratsiya/pokrokova-instruktsiya/.

Нормативно-правові акти та інформаційні матеріали розміщені на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України у банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням: https://tax.gov.ua/.../odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

Також, у разі виникнення питань щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, можливо у вільному доступі через вебпортал ДПС скористатись Базою знань ДПС (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» на головній сторінці) або безпосередньо через пошукову систему в інтернет-мережі на сайті «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» чи за посиланням https://zir.tax.gov.ua.

Нет описания фото.