Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                  Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою гр. України Крижановській Марії Федорівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 2,0 га, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Монаші).

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Крижановської М. Ф., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Крижановській Марії Федорівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 2,0 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Монаші).

     2. Рекомендувати гр. Крижановській Марії Федорівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

     3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                             4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      жовтня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                  Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою гр. України Пишненко Леоніду Федоровичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 1,3138 га, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Пишненко Л. Ф., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Пишненко Леоніду Федоровичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 1,3138 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

     2. Рекомендувати гр. Пишненко Леоніду Федоровичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

     3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                             4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      жовтня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                  Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою гр. України Завгороднюк Івану Івановичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 1,6 га, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Завгороднюк І. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Завгороднюк Івану Івановичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, площею: 1,6 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

     2. Рекомендувати гр. Завгороднюк Івану Івановичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

     3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                             4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      жовтня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                         Фото без опису

                                                                       

                                                                        УКРАЇНА

                                                        Маразліївська сільська рада

                                          Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                    Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Архипенку Андрію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту с. Широке)

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», розглянувши заяву Архипенко А.С., Маразліївська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Архипенку Андрію Сергійовичу загальним розміром 2,0 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0656 з подальшою передачею у власність за адресою: Маразліївська сільська  рада, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Передати гр. Архипенку Андрію Сергійовичу безоплатно в приватну власність земельну ділянку загальним розміром 2,0 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0656, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     3. Рекомендувати гр. Архипенку Андрію Сергійовичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

       с.  Маразліївка

           жовтня 2021  року

      № ______   - VІІІ

 

                                                                         Фото без опису

                                                                       

                                                                        УКРАЇНА

                                                        Маразліївська сільська рада

                                          Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                    Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Віктору Степановичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту с. Широке)

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», розглянувши заяву Коваленко В.С., Маразліївська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленко Віктору Степановичу загальним розміром 0,70 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0151 з подальшою передачею у власність за адресою: Маразліївська сільська  рада, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Передати гр. Коваленко Віктору Степановичу безоплатно в приватну власність земельну ділянку загальним розміром 0,70 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0151, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     3. Рекомендувати гр. Коваленко Віктору Степановичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

       с.  Маразліївка

           жовтня 2021  року

      № ______   - VІІІ

                                                                                 Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою гр. України Оверченко Юрію Дмитровичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,50 га, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (в межах населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року №1113, Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління  та дерегуляції у сфері земельних відносин», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Оверченко Ю. Д., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Оверченко Юрію Дмитровичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,50 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (в межах населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Оверченко Юрію Дмитровичу  звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                    

 4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

с. Маразліївка

      жовтня 2021 р.

№ _____- VІІІ