Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 

  РІШЕННЯ (проект)

 

Про  внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 24.12.2020 року №54-УІІІ «Про Маразліївський сільський бюджет на 2021 рік» про передачу та виділення коштів на  рахунок відділу житлово-комунального господарства та благоустрою  Маразліївської сільської ради на 2021 рік

 

 

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Флори В.О. щодо надання згоди ВЖКГ та Б Маразліївської с/р внести зміни та доповнення до рішення сесії від 24.12.2020 року №54-УІІІ «Про виділення коштів з місцевого бюджету громади на рахунок  відділу житлово-комунально господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради»   на передачу та виділення коштів в сумі 135 300,00грн.,   Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на виділення коштів до відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради,  а саме:

      1.1 на придбання матеріалів (вікна, ел. товари, ) у сумі 97 000,00 грн.

      1.2 на ремонт шестерні масляного насосу САТ  у сумі 13 300,00 грн, на ремонт рукавів високого тиску в сумі 14 240грн.

      1.3 на проплату за воду по Громадській будівлі(комбікормовий завод) на суму 25 000,00грн

2. Головному бухгалтеру відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради Колібабі Л.Г. здійснити нарахування затверджених коштів для потреб відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради  на  2021 рік.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

Маразліївський сільський голова                                                                           В.О.Топор

 

с. Маразліївка

«__» липня 2021 року

№       - VІІI