ТОВ «Оріон» знаходиться у найдивовижнішому місті Бессарабії –                      м. Білгород-Дністровський.
             Вже 29 років товариство з обмеженою відповідальністю «ОРІОН» тішить дітей бездоганною якістю виробів і широким асортиментом продукції.       Підприємство - відомий вітчизняний виробник дитячих пластмасових іграшок з елементами металу, текстилю та паперу для дітей від 1 року. Іграшка – важливий інструмент інтелектуального та фізичного розвитку дитини, тому велика увага  приділяється дизайну, прикрасам та змісту іграшок. Базові моделі іграшок ухвалені міжвідомчою художньо-технічною Радою з іграшок та навчально-наочних ігрових посібників.
             Сучасні технології, кваліфіковані фахівці та свіжі ідеї допомагають підприємству утримувати лідируючи позиції на ринку іграшок України та Зарубіжжя. При виготовленні продукції використовується високоякісна сировина і екологічно-чисті матеріали без хімічних домішок, шкідливих для здоров’я малюків. Уся продукція повністю безпечна для дітей, тому що сертифікована у відповідності з вимогами ДОСТ та СанПіН, має  європейські, а також національні сертифікати якості і повністю відповідає європейським екологічним стандартам. З 1998 року на підприємстві проводиться щорічна національна та міжнародна сертифікація продукції, з 2012 року - міжнародна сертифікація системи менеджменту якості підприємства на відповідність ISO 9001.
             ТОВ «Оріон» постійно приймає участь в міжнародних та вітчизняних виставках, ярмарках, семінарах, розширює ринок збуту продукції та підвищує якість товару. Завдяки освоєнню нових виробів (моделей, модифікацій) постійно розширюється асортимент, а номенклатура продукції досягла 300 найменувань.  
             Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості тісно співпрацює з ТОВ «Оріон» та є надійним соціальним партнером. На період дії карантину підприємство отримує підтримку від Державної служби зайнятості по Програмі допомоги по частковому безробіттю, що забезпечує збереження робочих місць та фінансову поміч. 
             Враховуючи постійні зміни та модернізацію підприємство потребує кваліфікованих робітників. Близько 20 вакансій підприємства успішно були укомплектовані протягом п’яти місяців 2021 року Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості у найкоротші терміни. На сьогоднішній день на підприємстві працює понад 300 працівників, а розпочинало свою діяльність у 1992 році з чисельністю 50 осіб.
             Лише в тісному контакті з роботодавцями центр зайнятості зможе виконати своє головне призначення - надання сервісних послуг та забезпечення підприємства якісними кадрами.