У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Шевченко Анні Олексіївні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (в межах населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Шевченко А. О., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр.  Шевченко Анні Олексіївні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність з цільовим призначенням 01.03 –(для ведення особистого селянського господарства), орієнтовною площею 0,75 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області (в межах населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Шевченко Анні Олексіївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

с. Маразліївка

      червня 2021 р.

№ _____- VІІІ