УКРАЇНА

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність громадянці України Болтяновій Ользі Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) площею: 0,25 га в с. Зелене, вул. Середня, 4, Білгород-Дністровського району,  Одеської області.

 

          Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши заяву гр. Болтянової О. А. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с. Зелене,  вул. Середня, 4, Білгород-Дністровського району Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність громадянці України  Болтяновій Ользі Анатоліївні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) площею: 0,25 га, яка розташована за адресою: с. Зелене,  вул. Середня, 4,  Білгород-Дністровського району, Одеської області.

          2. Рекомендувати Болтяновій Ользі Анатоліївні  замовити землевпорядним організаціям розробку проекту землеустрою з урахуванням вимог статей 39, 40, Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою та погодити її на сесії сільської ради.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

      Маразліївський    сільський  голова                                                                   В.О. Топор

 

 с.  Маразліївка

      травня 2021  року

  №          VІІІ