УКРАЇНА

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Головач Людмилі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. 8 Березня, 12, с. Олексіївка Білгород-Дністровського району Одеської області.

          Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши заяву гр. Головач Л. В. щодо надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. 8 Березня, 12, с. Олексіївка Білгород-Дністровського району Одеської області Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Надати дозвіл на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Головач Людмилі Василівні загальною площею: 0,2074 га,кадастровий номер: 5120884200:04:002:0189, для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: с. Олексіївка, вул. 8 Березня, 12, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          2. Передати громадянці України Головач Людмилі Василівні безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею: 0,2074 га, кадастровий номер: 5120884200:04:002:0189  цільове призначення 02.01., для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: с. Олексіївка, вул. 8 Березня, 12, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          3. Рекомендувати гр. Довбні Ірині Павлівні здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

      Маразліївський    сільський  голова                                                                   В.О. Топор

 

с.  Маразліївка

«___» квітня 2021  року

№ ____ - VІІІ