Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

 

Про прийняття майна

зі спільної власності

територіальних громад сіл,

селищ, міст Одеської області у комунальну власність

Маразліївської громади

 

       Відповідно до ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 319, 327 Цивільного кодексу України, врахувавши рішення Одеської обласної ради від 19.02.2021 року № 93-VІІІ «Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність об’єднаних територіальних громад та громад міст Одеської області», заслухавши інформацію начальника Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів ради Бадіної О.Ю., Маразліївська сільська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти майно, яке обліковується на балансі комунальної установи «Одеський обласний центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти», зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Маразліївської громади згідно з додатком 1.

 

2. Створити комісію з питань приймання-передачі у постійне користування майна комунальної установи «Одеський обласний центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти»  у складі 8 (восьми) осіб згідно з додатком 2.

 

3. Начальнику Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчих органів ради Бадіній О.Ю. забезпечити приймання-передачу зазначеного у пункті 1 майна згідно з порядком, встановленим чинним законодавством.

 

4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності (голова Станков М.М.).

 

 

Маразліївський сільський голова                                                                             В.О.Топор

 

с.  Маразліївка

«___» _____________ 2021  року

№ ____ - VІІІ