У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про внесення змін та доповнень до рішення № 126-VІІІ від 19.02.2021року «Про створення Відділу з питань соціального захисту Маразліївської сільської ради»

 

      Відповідно до ст. ст. 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Наказом Міністерства юстиції України «Про затвердження Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу», з метою приведення установчих документів Відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради у відповідність із законодавством, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести такі зміни та доповнення до рішення Маразліївської сільської ради від 19.02.2021 р., № 126-VIII  «Про створення Відділу з питань соціального захисту Маразліївської сільської ради», а саме:

1.1. Положення про відділ з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради викласти в новій редакції.

  1. Зобов’язати начальника відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради Василенко Л.Г. провести зміни до установчих документів відповідно до законодавства України.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань  прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності ради (голова комісії Пестов О.В)

 

Маразліївський сільський голова                                                                                В.О. Топор

 

с.  Маразліївка

«___» _____________ 2021  року

№ ____ -