«Освіта – скарб; праця – ключ до нього»

 

Вибір професії та  вищого навчального закладу - це дуже важливий момент у  житті кожної молодої людини. Саме тому фахівці  Державної служби зайнятості приділяють  велику увагу профорієнтаційній роботі з учнівською  молоддю та допомагають визначитися з майбутнім  фахом .   

11.03.2021 року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбувся профорієнтаційний он-лайн захід на тему: "Презентація навчання у Дунайському інституті водного транспорту". До заходу долучилися усі бажаючі та учні 10 та 11 класів Старокозацького закладу загальної середньої освіти 

Начальник відділу  активної підтримки безробітних Анастасія Земляна  надала інформацію стосовно профорієнтаційних послуг, які можна отримати в центрі зайнятості, звернула увагу на електронні сервіси ДСЗ, зокрема платформу з профорієнтації та розвитку кар’єриДиректор Дунайського інституту водного транспорту, доктор технічних наук Дакі Олена  розповіла про структуру та історію закладу, наголосила на спеціальностях, які можна здобути.  Відповідальний секретар Приймальної комісії - Дорофєєва Зоя ознайомила з вимогами до майбутніх абітурієнтів, а представники студентського самоврядування поділилися враженнями стосовно навчання в інституті. 

Якщо Ви бажаєте розширити свої знання щодо навчальних закладів, або знаходитеся в пошуку майбутньої професії запрошуємо до Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості, де ви можете отримати кваліфіковані консультації від фахівців.