Людина, якою Вам судилося стати –

це тільки та людина,

якою Ви самі вирішите стати.

 
 Ральф Голдо Емерсон

 

Презентація навчального закладу

 

Людина, більшість свого часу, проводить в роздумах. Ми постійно щось плануємо, обмірковуємо, аналізуємо. Наша особистість, те, як вона змінюється впродовж життя, наші здобутки та досягнення - це і є результат тих самих роздумів. В будь-яку хвилину Ви можете повністю змінити своє життя, бути, де захочете і ким захочете.

10 березня 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі разом з представниками Одеської Національної академії харчових технологій провели інтерактивний захід - презентацію навчального закладу для учнів випускних класів Білгород-Дністровського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-ліцей».

Представники академії презентували свої факультети, провели майстер-класи, спеціаліст з прийомної комісії докладно розповіла про все необхідне для вступу та відповіла на запитання.

Думайте, міркуйте, зважуйте свої рішення. Можливо сьогодні учні ліцею знайшли відповіді на запитання, які довший час не давали їм спокою.


Фото без описуФото без опису